θεραπεία μπλε φωτός στο σπίτιθεραπεία μπλε φωτός στο σπίτι

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Συχνές ερωτήσεις θεραπείας με μπλε φως

από τον Andres Jimenez | 23 Απριλίου 2022

Τι Είναι Η Θεραπεία Με Μπλε Φως;

Θεραπεία με μπλε φως είναι ένας τύπος φωτοθεραπείας που χρησιμοποιεί μπλε φως αντί για κόκκινο φως. Το μπλε φως έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη θεραπεία της ακμής, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία άλλων καταστάσεων. Η θεραπεία με μπλε φως χρησιμοποιείται μερικές φορές σε συνδυασμό με θεραπεία με κόκκινο φως.

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας με μπλε φως;

Η θεραπεία με μπλε φως έχει μια σειρά από οφέλη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ακμής, ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών. Η θεραπεία με μπλε φως λέγεται επίσης ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων.

θεραπεία μπλε φωτός στο σπίτι

Είναι Ασφαλής Η Θεραπεία Με Μπλε Φως;

Η θεραπεία με μπλε φως έχει αναφερθεί ότι είναι ασφαλής όταν εκτελείται από εξειδικευμένο δερματολόγο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να εμφανίσετε παροδικές παρενέργειες όπως ερυθρότητα του δέρματος. Να συμβουλεύεστε πάντα έναν γιατρό πριν υποβληθείτε σε οποιοδήποτε είδος θεραπείας. Η θεραπεία με μπλε φως δεν συνιστάται για έγκυες γυναίκες ή άτομα που λαμβάνουν ορισμένα φάρμακα που κάνουν το δέρμα σας ευαίσθητο στο φως. 

Είναι Ασφαλής Η Θεραπεία Με Μπλε Φως Κατά Τη Διάρκεια Της Εγκυμοσύνης;

Η θεραπεία με μπλε φως δεν συνιστάται για έγκυες γυναίκες. Το μπλε φως μπορεί να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες στα αναπτυσσόμενα μωρά, επομένως είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτό το είδος θεραπείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση της θεραπείας με μπλε φως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό ή τα χέρια.

Μπορεί Η Θεραπεία Με Μπλε Φως Να Επιδεινώσει Την Ακμή;

Η θεραπεία με μπλε φως μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση των κηλίδων και της ακμής. Για παράδειγμα, η θεραπεία με μπλε φως λειτουργεί στοχεύοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Μόλις εκτεθεί στο μπλε φως, τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή σκοτώνονται. Η συσκευή Bye Acne της Solawave μειώνει τη σοβαρότητα των εξανθημάτων και της μέτριας ακμής.

Το μπλε φως είναι λέιζερ;

Όχι, το μπλε φως δεν είναι λέιζερ. Η θεραπεία με μπλε φως στο σπίτι χρησιμοποιεί ένα ασφαλές μπλε φως για να σκοτώσει τα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν ακμή. Το φως διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Η θεραπεία με μπλε φως είναι μια θεραπεία που έχει εκκαθαριστεί από το FDA για την ακμή και έχει αποδειχθεί ασφαλής και αποτελεσματική. Η συσκευή Bye Acne της Solawave αξιοποιεί τη θεραπεία με μπλε και κόκκινο φως που έχει καθαρίσει από το FDA για να μειώσει αποτελεσματικά την ήπια έως μέτρια ακμή.

Μπορεί Η Θεραπεία Με Μπλε Φως Να Προκαλέσει Σκούρες Κηλίδες;

Η θεραπεία με μπλε φως μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων στο δέρμα. Η θεραπεία λειτουργεί στοχεύοντας τη μελανίνη στο δέρμα, η οποία είναι αυτή που δίνει στο δέρμα το χρώμα του. Όταν το μπλε φως χτυπά τη μελανίνη, τη διασπά και την κάνει λιγότερο ορατή.

θεραπεία μπλε φωτός στο σπίτι

Μπορείτε Να Χρησιμοποιήσετε Θεραπεία Μπλε Φωτός Με Ρετινόλη;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θεραπεία με μπλε φως με ρετινόλη. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας που σχετίζονται με τη ροδόχρους ακμή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη μελλοντικών εξάρσεων. Το μπλε φως και η ρετινόλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave