led θεραπεία με φωςled θεραπεία με φως

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Θεραπεία με φως led, εξηγείται

από τον Andres Jimenez | 10 Ιουλίου 2022
Έχει Θεραπεία φωτός LED έφτασε στο ραντάρ περιποίησης της επιδερμίδας σας; Σήμερα η ομάδα της SolaWave αναλύει τη θεραπεία φωτός για το δέρμα, ποιον μπορεί να ωφελήσει και τι έχει να προσφέρει.

Τι είναι η θεραπεία με φως LED

Περιποίηση προσώπου LED έχουν γίνει κάτι σαν τσιτάτο ομορφιάς, αλλά τι είναι στην πραγματικότητα; Θεραπεία φωτός για το δέρμα είναι μια μη επεμβατική θεραπεία δέρματος που χρησιμοποιεί συγκεκριμένες συχνότητες φωτός για να βοηθήσει με κοινά δερματικά προβλήματα όπως ακμή, βλάβες από τον ήλιο και θεραπεία πληγών. 
φωτοθεραπεία

Ιστορία της θεραπείας με φως LED

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αναγνώστες μπορεί να θυμούνται μια νεφελώδη οδηγία από τον γιατρό τους, ως έφηβος με ακμή, να «πάρουν λίγο φως του ήλιου». Φωτοθεραπεία δεν είναι μια νέα ιδέα, αλλά χρειαζόμασταν την τεχνολογία για να αναπτυχθεί για να μας επιτρέψει να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικές, μη βλαβερές συχνότητες και να παραλείπουμε τα μέρη του φάσματος που συνδέονται με ζητήματα όπως η βλάβη από τον ήλιο. Καθώς έχουν σημειωθεί τεχνολογικές πρόοδοι, αυτό γίνεται ευκολότερο και πιο εύκολο, με πολλούς ιατρικούς τομείς να σημειώνουν τη δύναμη της θεραπείας με κόκκινο φως, της θεραπείας με μπλε φως, της θεραπείας με υπέρυθρες και άλλων μεμονωμένων φασμάτων, για την ενίσχυση του χρόνου επούλωσης και της ανάκτησης των ιστών. 

Πώς λειτουργεί η θεραπεία με φως led;

Η θεραπεία με φως LED στοχεύει να συνδυάσει τις πιθανές αναγεννητικές δυνάμεις αυτών των χρήσιμων φασμάτων σε μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα. Τα LED, συγκεκριμένα, αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά από τη NASA για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης των φυτών στο διάστημα. Αν και τίποτα δεν προέκυψε ποτέ από αυτό το έργο, σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Φως προσώπου LED για να σας βοηθήσει με μια σειρά από δερματικές παθήσεις. 

Σε τι χρησιμεύει η θεραπεία με φως LED;

Τα επιστημονικά ευρήματα πίσω από τη θεραπεία με φως LED υποδηλώνουν ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να βοηθήσει σε μια σειρά από φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις. Κοινοί στόχοι περιλαμβάνουν τη ροδόχρου ακμή, την ακμή και τα σημάδια γήρανσης και τις βλάβες από τον ήλιο. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει με περισσότερες λεπτομέρειες.
φωτοθεραπεία για δερματικές παθήσεις

Θεραπεία με φως led για την ακμή

Θεραπεία με φως LED για την ακμή επικεντρώνεται στην εξόντωση των επιφανειακών βακτηρίων που ερεθίζουν την πάθηση, καθώς και στην καταπραϋντική δράση των υπερδραστήριων αδένων ελαίου που συμβάλλουν στην υπερπαραγωγή σμήγματος. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες βοηθούν επίσης στην ηρεμία των εστιών ακμής, με τις οποίες συνδέεται η θεραπεία με φως LED.

Θεραπεία led φωτός για τη ροδόχρου ακμή

Rosacea είναι μια δερματική πάθηση που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, ειδικά καθώς δεν είμαστε ακόμα σίγουροι τι είναι αυτό που πραγματικά προκαλεί την ανάπτυξή της σε μερικούς ανθρώπους. Πιστεύεται ότι συνδέεται με αυτοάνοσες παθήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η καταπραϋντική χρόνια υποκείμενη φλεγμονή μπορεί να έχει αντίκτυπο στην έκφρασή της - κάτι που σημειώνεται ότι βοηθάει η θεραπεία με φως LED. 

Θεραπεία led φωτός για τις ρυτίδες

Θεραπεία φωτός LED για τις ρυτίδες αναφέρεται ότι δρα στους ινοβλάστες, τις δομές που είναι υπεύθυνες για την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Εάν μπορούμε να τονώσουμε τη σύνθεση κολλαγόνου στο δέρμα, μπορούμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και να διατηρήσουμε το δέρμα πιο σφριγηλό, περισσότερο. 
φωτοθεραπεία για τις ρυτίδες

Εχουν αναφερθεί Πλεονεκτήματα της θεραπείας φωτός LED?

Η θεωρία είναι καλή και καλή, αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι αν λειτουργεί. Ποια πλεονεκτήματα της θεραπείας με φως LED ισχυρίζονται οι άνθρωποι;

Όφελος #1 - μειωμένη φλεγμονή

Ενώ η οξεία φλεγμονή μπορεί να είναι χρήσιμη για το σώμα, συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο πόσο επιζήμια είναι η χρόνια φλεγμονή. Καταπραΰνοντας μια τέτοια φλεγμονή, μπορούμε να ενθαρρύνουμε την ταχύτερη επούλωση.

Όφελος #2 - επούλωση πληγών

Η έρευνα της NASA χρησιμοποιώντας το Navy Seals έδειξε ότι οι μυοσκελετικοί τραυματισμοί θα επουλώνονταν γρηγορότερα με την έκθεση σε LED παρά χωρίς.

Όφελος #3 - χωρίς επιφανειακό ξεφλούδισμα

Πολλά υπάρχοντα μορφές θεραπείας για δερματικές παθήσεις πρέπει να εργάζονται από έξω προς τα μέσα, αφήνοντας συχνά ορατά ίχνη όπως ξεφλούδισμα, φλεγμονή και ερυθρότητα που μπορεί να κάνουν δύσκολη την καθημερινή ζωή. Επειδή η θεραπεία LED μπορεί να διεισδύσει κάτω από το ανώτερο στρώμα του δέρματος, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για μη επεμβατική βελτίωση των δερματικών παθήσεων. 

Εισαγωγή στο SolaWave

φωτοθεραπεία solawave

SolaWave είναι περήφανη που προσφέρει ένα τέσσερα σε ένα Συσκευή φωτοθεραπείας LED ζευγαρώνοντας το πλεονεκτήματα της θεραπείας με φως LED με άλλες πολλά υποσχόμενες θεραπευτικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την ακμή, τη φλεγμονή και τα σημάδια γήρανσης. Ειδικά δημιουργημένος για ευκολία στη χρήση στο πρόσωπο, ελπίζουμε να σας προσφέρουμε μια βολική, φορητή μεθοδολογία στο σπίτι που βασίζεται στην επιστήμη της θεραπείας με φως LED. Ήρθε η ώρα να ζήσετε την απόλυτη περιποίηση προσώπου στο σπίτι!

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave