θεραπεία με κόκκινο φωςθεραπεία με κόκκινο φως

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Μικρορεύματα, Επεξήγηση

από τον Andres Jimenez | 02 Σεπτεμβρίου 2022

Αλόη είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων εδώ και χιλιάδες χρόνια. Επειδή το φυτό βρίσκεται σε πολλά ξηρά, ξηρά κλίματα, τα φύλλα της αλόης αποθηκεύουν το δικό τους νερό για να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες. Αυτά τα πυκνά σε νερό φύλλα, σε συνδυασμό με ειδικές φυτικές ενώσεις που ονομάζονται σύνθετοι υδατάνθρακες, το καθιστούν αποτελεσματικό ενυδατικό και αναλγητικό λόγω του αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, και έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους για χιλιετίες να θεραπεύσουν τοπικά προβλήματα του δέρματος, διατηρώντας το καθαρό και ενυδατωμένο.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ονόμαζαν αλόη «το φυτό της αθανασίας» για κάποιο λόγο, έχει πολλά οφέλη εκτός ομορφιάς. Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, ωστόσο, είναι ότι η αλόη βέρα είναι στην πραγματικότητα ένας καταπληκτικός αγωγός του ηλεκτρισμού επειδή είναι 99% νερό! Όταν συνδυάζεται με κάτι σαν χαλκό ή ψευδάργυρο για την ενίσχυση της αγωγιμότητας, η αλόη μπορεί να ενισχύσει δραματικά ηλεκτρικές συσκευές μικρορεύματος, που οδηγεί σε ένα προσωρινό «λίφτινγκ βλέμμα» και με την πάροδο του χρόνου, δυναμώνει και συσφίγγει τους μύες του προσώπου. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με εργαλεία προσώπου, η αλόη μπορεί επίσης να βοηθήσει στη λεμφική παροχέτευση, να δημιουργήσει το περίγραμμα των μυών του προσώπου, να λειάνει τις ρυτίδες και να επιταχύνει την επούλωση. Αυτό συμβαίνει επειδή η παρουσία ηλεκτρολυτών διαλυμένων στο νερό μπορεί δημιουργήστε μια υπερτροφοδοτούμενη διαδρομή για τη διέλευση του ηλεκτρισμού, ώστε τα εργαλεία ομορφιάς σας να μπορούν να φτάσουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να δουλέψουν τους μύες του προσώπου σας λίγο πιο σκληρά. 

Εκτός από τις αγώγιμες ιδιότητες της, η αλόη έχει την τέλεια υφή για να σας βοηθήσει εργαλεία περιποίησης δέρματος ομορφιάς γλιστρήστε αβίαστα στο δέρμα καθώς κάνετε μασάζ, διαμορφώνετε το περίγραμμα, ξεφουσκώνετε και σμιλεύετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του ή μπορεί να λειτουργήσει ως βασικός ορός περιποίησης κάτω από την ενυδατική σας κρέμα, αν θέλετε να συνδυάσετε τη συλλογή ορών σας. 

Προσέξτε αυτό το ισχυρό συστατικό όταν αγοράζετε προϊόντα περιποίησης δέρματος και εφαρμόστε το όταν χρησιμοποιείτε το ρολό προσώπου, τη συσκευή μασάζ προσώπου ή τη συσκευή μικρορεύματος. Όπως πάντα, κάντε ένα μικρό τεστ επίθεμα στο δέρμα σας πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε ορρός ή αλόη σε ολόκληρο το πρόσωπό σας για να αποφύγετε πιθανή αλλεργική αντίδραση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave