Θεραπεία κόκκινου φωτός για το δέρμαΘεραπεία κόκκινου φωτός για το δέρμα

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Θεραπεία κόκκινου φωτός για το δέρμα

από τον Andres Jimenez | 21 Σεπτεμβρίου 2022
Η περιποίηση του δέρματος είναι μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όλοι αναζητούν πιο σφριγηλή, λεία, μεταξένια επιδερμίδα και νεανική εμφάνιση. Υπάρχουν πολλοί επεμβατικοί τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης, του botox και της θεραπείας με λέιζερ έως μη επεμβατικούς τρόπους όπως η θεραπεία με κόκκινο φως. Ιατρικός Θεραπεία με κόκκινο φως για το δέρμα έχει περιορισμένες έως καθόλου παρενέργειες και δεν εμπλέκεται χρόνος ανάρρωσης, επειδή απλώς διεγείρει το φυσικό σύστημα αναγέννησης των κυττάρων του σώματος. Η θεραπεία με κόκκινο φως διεγείρει τα μιτοχόνδρια στο δέρμα, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούν τα κύτταρα να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά. Έτσι, εάν τα κύτταρα είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία νέων κυττάρων, μπορούν να το κάνουν πιο αποτελεσματικά από ό,τι θα έκαναν χωρίς θεραπεία με κόκκινο φως.

Μπορείτε να κάνετε θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα διαθέσιμα που θα σας επιτρέψουν να κάνετε θεραπεία με κόκκινο φως στον εαυτό σας για λίγα λεπτά την ημέρα. Μελέτες υποδεικνύουν ότι ενώ το να πάτε στον δερματολόγο για να κάνετε αυτή τη διαδικασία είναι πολύ αποτελεσματικό, το να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι είναι εξίσου αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείτε ραβδί θεραπείας με κόκκινο φως. Εάν θέλετε να κάνετε θεραπεία με κόκκινο φως για τις ρυτίδες, η ράβδος κόκκινου φωτός είναι εξίσου αποτελεσματική για αυτήν την εφαρμογή με το να πηγαίνετε στην κλινική. Απλώς πιέζετε το ραβδί στο πρόσωπό σας για διαστήματα 10 δευτερολέπτων και μέσα σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να δείτε μια ορατή διαφορά στην ελαστικότητα και τη νεανική όψη του δέρματός σας.

Η καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι

Μπορείτε να μιλήσετε με τον δερματολόγο σας για το καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι. Είτε κοιτάτε ένα ραβδί κόκκινου φωτός είτε κάτι που μπορεί να καλύψει περισσότερο μέρος του σώματος ταυτόχρονα, η καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι είναι οτιδήποτε είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε καθημερινά.

Οι δερματικές παθήσεις βελτιώθηκαν με τη θεραπεία με κόκκινο φως

Πολλές δερματικές παθήσεις που υπάρχουν μπορούν ενδεχομένως να ωφεληθούν από τη θεραπεία με κόκκινο φως. Η θεραπεία χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους του σώματος για να ενισχύσει την αναγέννηση των κυττάρων (επίσης κατεστραμμένα κύτταρα). Αυτές οι προϋποθέσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:
  • Ρυτίδες
  • Εκζεμα
  • Ψωρίαση
  • Σκοτεινά σημεία
  • Ακμή
  • Ουλές
  • Ραγάδες
  • Αλωπεκίαση
  • Επούλωση πληγών

Πώς η θεραπεία με κόκκινο φως βοηθά τις δερματικές παθήσεις;

  • Η θεραπεία με κόκκινο φως ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου που δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα και τη δύναμή του.
  • Αυξάνει την παραγωγή ινοβλαστών που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Το RLT αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στον ιστό του δέρματος.
  • Προωθήστε μια υγιή απόκριση στη φλεγμονή στα κύτταρα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν θεραπεία με κόκκινο φως σε τακτική βάση παρατηρούν μια ορατή αλλαγή στην εμφάνιση των ποδιών της χήνας, τις σκούρες κηλίδες και τις λεπτές γραμμές.

Οφέλη της θεραπείας με κόκκινο φως

  • Μη επεμβατική- Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι μη επεμβατική, επομένως δεν αφήνει πρήξιμο ή αφαιρεί κανένα από το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος που χρειάζεται να σκεπαστείτε από τον ήλιο ή να πάτε σπίτι και να αναρρώσετε από τον πόνο.
  • Βοηθά στην προώθηση μιας υγιούς απόκρισης στη φλεγμονή - Οι επιπτώσεις της φλεγμονής από δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, η ψωρίαση και η ακμή μπορούν να μειωθούν δραματικά με τη θεραπεία με κόκκινο φως.
  • Μειώνει την εμφάνιση μαύρων κηλίδων χωρίς να αφαιρεί το δέρμα - η θεραπεία με κόκκινο φως επηρεάζει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος αντί να αφαιρεί τα στρώματα του δέρματος.
  • Αναζωογονεί το δέρμα - Το RLT αφήνει το δέρμα λαμπερό και λαμπερό χωρίς ξηρές κηλίδες ή κόκκινες κηλίδες που πρέπει να επουλωθούν μόνες τους. Η θεραπεία με κόκκινο φως αφήνει το δέρμα να φαίνεται νεανικό και η επιδερμίδα καθαρή.
  • Μπορεί να βοηθήσει με την αϋπνία - Η θεραπεία με κόκκινο φως μπορεί να εξουδετερώσει τις επιπτώσεις των εκπομπών μπλε φωτός που προκαλούνται από ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε το μυαλό και το σώμα να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν. Οι φυσικοί ρυθμοί του σώματος μπορούν να διαταραχθούν από τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, επομένως η καθημερινή θεραπεία με κόκκινο φως μπορεί να επαναφέρει το σώμα στο φυσιολογικό.
  • Μειώνει τις ραγάδες - Η θεραπεία με κόκκινο φως χρησιμοποιείται για τη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων μετά από καθημερινή χρήση για 30 ημέρες.
Η θεραπεία με κόκκινο φως έχει προχωρήσει πολύ από τότε που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA για την τόνωση της ανάπτυξης των φυτών στο διάστημα. Με οικιακές συσκευές και μη επεμβατικές θεραπείες, η θεραπεία με κόκκινο φως είναι ένα από τα καλύτερες θεραπείες για δερματικές παθήσεις που είναι φθηνό και δεν έχει παρενέργειες. Όταν ψάχνετε για μια ανώδυνη εναλλακτική λύση για την αναζωογόνηση του δέρματός σας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας, η θεραπεία με κόκκινο φως είναι μια πιθανή απάντηση.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  1. Εισδέχομαι μέλη
  2. Θεραπεία με μπλε φως
  3. Σκληρόδερμα
  4. Μυστικότητα
  5. Συνεργασίες
  6. Φως θεραπεία για τη λεύκη
  7. Ανταμοιβές
  8. Προνόμια επιβράβευσης
  9. Αναφέρομαι
  10. Αίτημα Συνεργασίας

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave