Θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωποΘεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωπο

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωπο

από τον Andres Jimenez | 29 Σεπτεμβρίου 2022
Θεραπεία με κόκκινο φως (RLT) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA για την ενίσχυση της ανάπτυξης των φυτών στο διάστημα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει στην επούλωση πληγών σε αστροναύτες. Το RLT έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές διαφορετικές εφαρμογές από τότε και θεωρείται ευρέως ως έγκυρη θεραπεία για τη μείωση των ρυτίδων, της ακμής, των ουλών και της ερυθρότητας στο πρόσωπο και το σώμα.

Τι είναι η θεραπεία με κόκκινο φως;

Η θεραπεία με κόκκινο φως χρησιμοποιεί κόκκινο φως χαμηλής συχνότητας για να λάμπει στο δέρμα σε συνεδρίες 15-20 λεπτών για να βοηθήσει να σκοτωθούν τα επιβλαβή βακτήρια στο δέρμα. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα φωτοευαισθητοποιητικό φάρμακο, το κόκκινο φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση ορισμένων από τις βλαβερές συνέπειες του καρκίνου του δέρματος, της ψωρίασης ή των κονδυλωμάτων.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία με κόκκινο φως;

Η θεραπεία με κόκκινο φως λειτουργεί με τα μιτοχόνδρια στο δέρμα σας. Τα μιτοχόνδρια παράγουν την ενέργεια που απαιτείται για να ενισχύσουν τις χημικές αντιδράσεις των κυττάρων και να τα παρακινήσουν να εργαστούν σκληρότερα. Απορροφούν το κόκκινο φως και το χρησιμοποιούν ως ενέργεια για να μειώσουν τις βλαβερές συνέπειες από πράγματα όπως η γήρανση, οι ασθένειες και το περιβάλλον στα κύτταρα.  

Οι τρόποι με τους οποίους η φωτοθεραπεία λειτουργεί στο δέρμα είναι:

  • Το RLT διεγείρει τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο, μια χημική ουσία που δίνει στο δέρμα την ελαστικότητα και τη δύναμή του. Θα δείτε τη λέξη κολλαγόνο να χρησιμοποιείται πολύ σε διαφημίσεις για κρέμες δέρματος.
  • Ενισχύει την παραγωγή ινοβλαστών, των κυττάρων που συμβάλλουν στο σχηματισμό συνδετικού ιστού στο δέρμα.
  • Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, δίνοντάς του μια όμορφη υγιή λάμψη.
  • Μειώνει τη φλεγμονή που βρίσκεται στα κύτταρα που μπορεί να προκαλέσουν πρησμένη εμφάνιση.

Καταστάσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν με θεραπεία με κόκκινο φως

Πληγές

Βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης των πληγών. Το RLT το κάνει αυτό διεγείροντας άμεσα την αναγέννηση υγιών κυττάρων στο τραύμα. Χρησιμοποιείται ως λιγότερο σκληρή μέθοδος θεραπείας.

Ραγάδες

Μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων. Το κόκκινο φως εστιάζεται στις ραγάδες και προκαλεί μείωση της έντασης των σημαδιών μαλακώνοντας την εμφάνιση.

Σημάδια ηλικίας

Μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών και των ρυτίδων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Δερματικές παθήσεις

Μειώνει τη βλάβη και τον ερεθισμό που προκαλούνται από δερματικές παθήσεις. Κνησμώδεις, επώδυνες δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, η ροδόχρου ακμή και το έκζεμα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με τη θεραπεία με κόκκινο φως.

Άλλες συνθήκες που μπορεί να βελτιώσει:

  • Ουλές
  • Ζημιά από τον ήλιο
  • Ανάπτυξη τρίχας
  • Ακμή

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωπό σας στο σπίτι

Ορισμένες θεραπείες με κόκκινο φως απαιτούν μεγάλη χρονική δέσμευση. Μπορεί να μην είναι δυνατό να πηγαίνετε σε κλινική ή ιατρείο κάθε φορά. Δηλαδή στο σπίτι τα προϊόντα θεραπείας με κόκκινο φως είναι τόσο δημοφιλή. Αντικείμενα όπως ένα ραβδί θεραπείας με κόκκινο φως μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι σας για 15-20 λεπτά χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το σαλόνι σας.
Το ραβδί προσώπου με κόκκινο φως είναι μικρό, συμπαγές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, όταν θέλετε μια μικρή ανύψωση στο δέρμα σας. Αλλα συσκευές θεραπείας προσώπου με κόκκινο φως έρχονται σε ένα φως που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο γραφείο σας ενώ εργάζεστε για λίγα λεπτά κάθε μέρα. Όταν μπείτε στο διαδίκτυο και δείτε τη θεραπεία με κόκκινο φως πριν και μετά τις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε μια αξιοσημείωτη διαφορά στη σύσφιξη και τη διαύγεια του δέρματος στο πρόσωπο. Η θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό το αναζωογονητικό όφελος και να διατηρήσετε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας σε καλό δρόμο.

Άλλα οφέλη της θεραπείας με κόκκινο φως:

Πιστεύεται ευρέως από τους χρήστες της θεραπείας με κόκκινο φως σε τακτική βάση ότι μπορεί να μειώσει τον χρόνο επούλωσης μετά την προπόνηση με μόλις 10-15 λεπτά χρήσης την ημέρα. Με τα πάνελ κόκκινου φωτός που εκπέμπουν το θεραπευτικό φως σε ολόκληρο το σώμα σας ταυτόχρονα, τα κύτταρα λαμβάνουν αυτή την ώθηση ενέργειας για να εργαστούν πιο σκληρά και βοηθούν στην αναγέννηση ιστών και μυών μετά την άσκηση.

Βοηθά στον ύπνο

Είναι γνωστό ότι ηλεκτρονικές συσκευές εκπέμπουν ένα μπλε φως που διαταράσσει τους φυσικούς μας ρυθμούς ύπνου. Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε τις συσκευές μας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και στη συνέχεια για να χαλαρώσουμε πριν πάμε για ύπνο. Η θεραπεία με κόκκινο φως θα μειώσει τις επιδράσεις του μπλε φωτός και θα προωθήσει έναν φυσικό κιρκάδιο ρυθμό που θα σας χαλαρώσει και θα σας αποκοιμίσει. Υπάρχουν κλινικές μελέτες στο διαδίκτυο που δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η θεραπεία με κόκκινο φως είναι δημοφιλής για όσους θέλουν να δείχνουν και να αισθάνονται νεότεροι. Η μη επεμβατική θεραπεία έχει λίγες παρενέργειες, χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μόλις 10 λεπτά την ημέρα για να δείτε τα αποτελέσματα. Δοκιμάστε τη θεραπεία με κόκκινο φως και παρατηρήστε τη διαφορά.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

  1. Συχνές ερωτήσεις
  2. Τρόπος Χρήσης
  3. Λαμπερό ραβδί ανανέωσης
  4. Θεραπεία με κόκκινο φως πριν και μετά

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave