θεραπεία με κόκκινο φως για σπασμένα τριχοειδή αγγείαθεραπεία με κόκκινο φως για σπασμένα τριχοειδή αγγεία

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία αντιμετωπίζονται πιο εύκολα από όσο νομίζετε

από τον Andres Jimenez | 27 Αυγούστου 2022

Σπασμένα τριχοειδή αγγεία διαστέλλονται ή διευρυμένα αιμοφόρα αγγεία ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και βρίσκονται πιο συχνά στο πρόσωπο και τα πόδια. Λόγω των επιπτώσεων της διεύρυνσης ή της έκρηξης των τριχοειδών αγγείων, οι κόκκινες φλέβες μπορεί να εμφανιστούν σε ένα μπερδεμένο μοτίβο δικτύου που μοιάζει με ιστούς αράχνης, δίνοντάς τους την καθομιλουμένη ονομασία «φλέβες αράχνης». Αν και τα σπασμένα τριχοειδή στο πρόσωπο μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε θέση, τείνουν να είναι ιδιαίτερα αισθητά γύρω από το πηγούνι, τη μύτη και τα μάγουλα. 

Οι αιτίες των σπασμένων τριχοειδών αγγείων του προσώπου μπορεί να ποικίλλουν, από μώλωπες λόγω τραυματισμού στις παρενέργειες ενός υπερβολικά επιθετικού θεραπεία δέρματος αρέσει μικροδερμοαπόξεση. Άτομα που υποφέρουν από ροδόχρου ακμή, οι βλάβες από τον ήλιο ή μόνο εκείνοι με φυσικά πολύ ευαίσθητο ή αντιδραστικό δέρμα χάρη στη γενετική μπορεί να είναι πολύ πιο ευαίσθητα στις ευρυαγγείες του προσώπου. 

θεραπεία με κόκκινο φως για σπασμένα τριχοειδή αγγεία

Για την ιατρική αντιμετώπιση των σπασμένων τριχοειδών, οι επιλογές περιλαμβάνουν ρετινοειδή, IPL (έντονο παλμικό φως)και μια θεραπεία που βασίζεται σε ένεση γνωστή ως σκληροθεραπεία. Στο τεχνολογία φωτός πλευρά των θεραπειών, η IPL θεωρείται ευρέως μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σπασμένων τριχοειδών αγγείων (απαιτούνται μόλις 3-4 συνεδρίες για να δείτε αποτελέσματα) και υπάρχουν μερικά νέα στοιχεία που Θεραπεία φωτός LED μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη ορισμένων ειδών φλεβών αράχνης του προσώπου. Ωστόσο, δεν υπάρχει επί του παρόντος κανένα προϊόν κατ' οίκον στην αγορά που να εκκαθαρίζεται για τη θεραπεία σπασμένων τριχοειδών αγγείων, επομένως προς το παρόν το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας για επαγγελματικές ιατρικές θεραπείες.

Οι περισσότερες θεραπείες για τις φλέβες αράχνης απαιτούν επίβλεψη δερματολόγου, ακόμη και μεκατ' οίκον θεραπείες, επομένως επικοινωνήστε με τον ιατρό σας για να δείτε ποιο είναι το καλύτερο σχέδιο δράσης για εσάς.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave