συσκευή μικρορεύματοςσυσκευή μικρορεύματος

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Μπορούν πραγματικά τα μικρορεύματα να αποδώσουν;

από τον Andres Jimenez | 08 Φεβρουαρίου 2022

Μικρορεύμαs είναι ένα εναλλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλού επιπέδου που χρησιμοποιείται ιατρικά ως θεραπεία από τη δεκαετία του 1980 όταν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως θεραπεία εγκεκριμένη από την FDA για την παράλυση Bell και μυϊκή παράλυση. Η έρευνα στα χρόνια που ακολούθησαν αποκάλυψε ότι τα μικρορεύματα ήταν επίσης εξαιρετικά περιποίηση προσώπου για βελτίωση την ελαστικότητα του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων, και είναι πλέον μια από τις πιο αιχμής τεχνολογίες προσώπου και ομορφιάς στην αγορά.

συσκευή μικρορεύματος

Πώς επιτυγχάνουν τα μικρορεύματα τόσο απίστευτα αποτελέσματα; Η ηλεκτρική ενέργεια χαμηλής τάσης του μικρορεύματος διεγείρει τους μύες, την ανάπτυξη των κυττάρων τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) και την ανάπτυξη κολλαγόνου στο χόριο του προσώπου. Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι μετά από μια θεραπεία μικρορευμάτων το πρόσωπο φαίνεται να είναι πιο συμμετρική, οπότε αν είστε ένας κλασικός χαμογελαστής από τη μία πλευρά του στόματος, τα μικρορεύματα μπορεί να βοηθήσουν στην εξομάλυνση της λοξότητας του προσώπου. 

Αυτές τις μέρες, πολλά από τα πιο καυτά νέα καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης δέρματος χρησιμοποιούν μικρορεύματα. Χρησιμοποιούνται για να ανυψώνουν και να σμιλεύουν τα περιγράμματα του προσώπου, βοηθούν στη λεμφική παροχέτευση, καθαρίζουν και ομοιόμορφα τον τόνο του δέρματος, αποτρέπουν τα επερχόμενα ξεσπάσματα, αυξάνουν τη φωτεινότητα και τη λάμψη, ξεφουσκώνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και μειώνουν τις ρυτίδες. 

Πώς επιλέγετε το καλύτερο μικρορεύματα μηχανή? Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το πρόσωπό σας και, πολύ, από το πορτοφόλι σας. Λόγω των τεχνολογικών απαιτήσεών του, τα μικρορεύματα, παραδοσιακά, δεν ήταν φθηνά. Οι θεραπείες σε ένα σπα μπορεί να κυμαίνονται έως και 191,99 € για μια θεραπεία 30 λεπτών (με αποτελέσματα που διαρκούν γενικά 48-72 ώρες) και ορισμένες συσκευές είναι πολύ πάνω από 383,99 € . Ωστόσο, οι σύγχρονες βελτιώσεις κάνουν καθημερινά καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα, και τώρα τα οικιακά εργαλεία σε επίπεδο δέρματος είναι διαθέσιμα σε ένα κλάσμα της τιμής.  

Με πιο προσιτές οικιακές συσκευές, μπορείτε να έχετε πιο συχνά πρόσβαση στα οφέλη του μικρορεύματος (3-5 φορές την εβδομάδα για 5-10+ λεπτά), και, όπως τα περισσότερα πράγματα, η συνέπεια είναι το κλειδί. Τόσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο μπορεί να διαρκέσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα

συσκευή μικρορεύματος

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για πολλούς, η εισαγωγή μικρορευμάτων στην καθημερινή σας ρουτίνα με μια συσκευή στο σπίτι είναι κάτι το αδιανόητο. Στο περασμα του χρονου θα εξοικονομήσεις πολλά χρήματα χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά καταπληκτικά συσκευές μικρορευμάτων στην αγορά σήμερα, καθώς δεν χρειάζεται να πάτε στο σπα και ορισμένα εργαλεία συνδυάζουν πρόσθετες θεραπείες όπως Κόκκινο φως LED και μασάζ προσώπου για καλύτερα αποτελέσματα. 

Ανεξάρτητα από το προϊόν που θα επιλέξετε, συνιστάται να επενδύσετε σε ένα καλό αγώγιμο ορό ή τζελ για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα πλεονεκτήματα των μικρορευμάτων και, όπως πάντα, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δεν είστε σίγουροι εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρορεύματα λόγω υποκείμενων ιατρικών παθήσεων.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave