θεραπεία προσώπου με κόκκινο φωςθεραπεία προσώπου με κόκκινο φως

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Θερμοθεραπεία οφέλη περιποίησης δέρματος

από τον Andres Jimenez | 08 Φεβρουαρίου 2022

Θέρμανση δέρματος και προσώπου, γνωστό και ως θερμοθεραπεία, έχουν γίνει πρόσφατα δημοφιλείς προσθήκες στα εργαλεία περιποίησης της επιδερμίδας επειδή μπορεί να βοηθήσει στη ροή του αίματος και στην κυκλοφορία του δέρματος. Σαν ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, οι θεραπείες για τη θέρμανση του δέρματος χρησιμοποιούν θερμότητα να χαλαρώσει το σώμα και τους μύες διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία έτσι ώστε η ροή του αίματος να μπορεί να κυκλοφορεί πιο εύκολα. Αυτό επιτρέπει στο οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά να κινούνται σε όλο το σώμα, κάτι που είναι απαραίτητο για την αναγέννηση του κατεστραμμένου ιστού και λεμφική παροχέτευση.

θεραπεία προσώπου με κόκκινο φως

Αν και είναι ένας κοινός μύθος ότι η θερμότητα μπορεί να ανοίξει ή να συρρικνώσει το μέγεθος των πόρων (δεν μπορεί), οι θεραπείες θέρμανσης μπορούν μαλακώστε τις τάπες του λαδιού, ή του κωμωδικού πυρήνα, που είναι παγιδευμένοι μέσα οι πόροι το καθιστούν κοινή πρακτική μεταξύ των αισθητικών και των δερματολόγων πριν κάνουν εξαγωγές μαύρων στιγμάτων. Όταν εφαρμόζεται θερμότητα στην επιφάνεια του δέρματος, διευρύνει αμέσως τα αιμοφόρα αγγεία σε μια διαδικασία που ονομάζεται αγγειοδιαστολή. Στη συνέχεια, η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα τη βελτίωση του χρώματος, τη μείωση της φλεγμονής και μια συνολική «υγιή» λάμψη (ποιος δεν το θέλει αυτό;).

Ένα άλλο πλεονέκτημα της θερμικής θεραπείας είναι ότι μπορεί να μειώσει τη σπατάλη προϊόντος ενθαρρύνοντας την πλήρη απορρόφηση ορών στα βαθύτερα στρώματα του δέρματός σας. Με τις αντιρυτιδικές κρέμες που ξεπερνούν το 192,99 €, αξίζει να μεγιστοποιήσετε την ικανότητα του δέρματός σας να απορροφούν όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή και κερδίστε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα ενεργά συστατικά των προϊόντων σας.

Εάν δεν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα προϊόντα στη συλλογή περιποίησης της επιδερμίδας σας (υπάρχει τόσο πολύς χώρος στον πάγκο του μπάνιου), ένα ταξίδι σε υπέρυθρη σάουνα μπορεί να είναι στις κάρτες για εσάς. Αυξάνοντας τη θερμοκρασία του σώματος, ο ιδρώτας βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος, σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή, αποφράσσει τους πόρους και οδηγεί σε εξαιρετική λάμψη.

θεραπεία προσώπου με κόκκινο φως

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη θεραπεία θέρμανσης στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου σας, να είστε πάντα προσεκτικοί. Το δέρμα του καθενός είναι διαφορετικό και αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πώς να συνδυάσετε ορισμένους ορούς και κρέμες με συσκευές θέρμανσης, συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave