κόκκινο φως προσώπουκόκκινο φως προσώπου

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Η θεραπεία με κόκκινο φως, εξηγείται

από τον Andres Jimenez | 03 Μαρτίου 2022
Είτε κοιτάς λαμπτήρες θεραπείας με κόκκινο φως, εντυπωσιάστηκε από θεραπεία με κόκκινο φως πριν και μετά, ή απλώς θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή των τελευταίων τάσεων ομορφιάς και υγείας, έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον χρήσιμο οδηγό για θεραπεία με κόκκινο φως για σενα.

Τι είναι η θεραπεία με κόκκινο φως

Θεραπεία με κόκκινο φως χρησιμοποιεί φως χαμηλού μήκους κύματος για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει μια σειρά δερματικών προβλημάτων. Μερικές φορές είναι γνωστό ως θεραπεία φωτός λέιζερ χαμηλού επιπέδου. Θα τα δούμε αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, αλλά υποτίθεται τα οφέλη του κόκκινου φωτός Η θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από κοινά προβλήματα δέρματος, από την ακμή έως τη γήρανση. Φυσικά, όπως όλες οι θεραπείες δέρματος, δεν είναι θαυματουργή θεραπεία και υπάρχουν πολλές έρευνες που πρέπει να γίνουν ακόμα. Αλλά αν παλεύετε να αγαπήσετε το δέρμα στο οποίο βρίσκεστε, υπάρχει καλός λόγος να το σκεφτείτε. 

Ιστορία της θεραπείας με κόκκινο φως

Θέλετε μια θεραπεία διαστημικής ηλικίας; Η θεραπεία με κόκκινο φως, ή RLT, χρησιμοποιήθηκε στη δεκαετία του '90 για έναν πολύ διαφορετικό σκοπό - για να βοηθήσει τα φυτά να αναπτυχθούν στο διάστημα.
Ενώ αυτό ήταν στο ράφι, εντοπίστηκε κάποια πιθανότητα για ιατρική χρήση. Ελπίζαμε ότι μια παρόμοια διαδικασία θα μπορούσε να ενισχύσει την ενέργεια στα δικά μας κύτταρα. Είχε σκοπό να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ιατρικών ζητημάτων όπως η αργή επούλωση, η μυϊκή ατροφία όταν είναι κλινήρης, ακόμη και η μειωμένη οστική πυκνότητα των αστροναυτών λόγω έλλειψης βαρύτητας.

Πώς Λειτουργεί Η Θεραπεία Με Κόκκινο Φως;

Ευτυχώς, είναι μια εξαιρετικά απλή θεραπεία. Δεν έχει σημασία αν είναι κόκκινο φως για το πρόσωπο ή το σώμα. Το δέρμα σας θα εκτεθεί σε κόκκινο φως με τη σχετική συχνότητα. Για θεραπεία πλήρους σώματος, αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει α κρεβάτι θεραπείας με κόκκινο φως αντί για ραβδί. 
Καθώς αυτή η μορφή φωτός μπορεί να διεισδύσει πολύ περισσότερο στο δέρμα, θα μπορούσε να απορροφηθεί και να χρησιμοποιηθεί σε επίπεδο που άλλες θεραπείες δεν μπορούν. Λόγω αυτού, μπορεί να απορροφηθεί από τα μιτοχόνδρια στο δέρμα, παράγοντας περισσότερη τριφωσφορική αδενοσίνη ή ATP (βλ. αυτή την επιστημονική μελέτη για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες). 
Τι σημαίνει αυτό με κανονικούς όρους; Το ATP είναι μια πηγή ενέργειας για τα κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποκαταστήσουν και να αναζωογονήσουν τα κύτταρα από μέσα προς τα έξω. Αυτό θα μπορούσε, με τη σειρά του, να συμβάλει σημαντικά στη συνολική υγεία του δέρματος, καθώς και να βοηθήσει σε συγκεκριμένα ζητήματα. 
καλύτερες περιποιήσεις προσώπου με κόκκινο φως
Σε αντίθεση με τα λέιζερ, δεν υπάρχει καμία επιφανειακή βλάβη του δέρματος από το RLT. Λειτουργεί περίπου μισό εκατοστό κάτω από την επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα να επιτευχθούν τα ίδια αποτελέσματα με το IPL και άλλες θεραπείες με λέιζερ, αλλά χωρίς την ελεγχόμενη επιφανειακή βλάβη.
Καθώς αυτή είναι ακόμα μια νέα τεχνολογία, βρισκόμαστε μόνο στην πρώιμη ερευνητική φάση. Περισσότερη επιστημονική εξέταση των ακριβών δυνατοτήτων και οφέλη της θεραπείας με κόκκινο φως απατείται. Αλλά οι αρχικές μελέτες φαίνονται πολλά υποσχόμενες.

Σε τι χρησιμοποιείται η θεραπεία με κόκκινο φως;

Ενώ το RLT χρειάζεται κάποια περαιτέρω έρευνα, η θεραπεία με υπέρυθρο φως έχει ήδη δυνατότητες για βασικά ζητήματα, όπως: 

Θεραπεία Με Κόκκινο Φως Για Την Ακμή

Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι το φως του ήλιου μπορεί να βοηθήσει ορισμένες περιπτώσεις κοινής ακμής. Ηρεμεί την υπερδραστήρια παραγωγή σμήγματος. Αλλά η έκθεση στο ηλιακό φως ενέχει κινδύνους. Και οι δύο ακτίνες UVA και UVB προκαλούν άλλα δερματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του δέρματος. 
Φανταστείτε να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα καλά πράγματα σχετικά με το φάσμα του ηλιακού φωτός, χωρίς τα κακά; Αυτή είναι η δυνατότητα που έχει η θεραπεία με κόκκινο φως για την ακμή προσώπου. Συχνά συνδυάζεται με θεραπεία με μπλε φως και άλλες θεραπείες, καθώς χρειάζεται ακόμη περισσότερη έρευνα. Αλλά η δυνατότητα μείωσης της φλεγμονής και του ερεθισμού με ταυτόχρονη μείωση της υπερπαραγωγής σμήγματος είναι τεράστια. 

Θεραπεία Με Κόκκινο Φως Για Τη Ροδόχρου Ακμή

Η ροδόχρους ακμή είναι μια πάθηση κατά την οποία το πρόσωπο φαίνεται μόνιμα «κακωμένο» λόγω διεσταλμένων αιμοφόρων αγγείων. Χρησιμοποιούμε ήδη μια σειρά από λέιζερ για να απομακρύνουμε τις φλέβες αράχνης. Ωστόσο, επειδή η ροδόχρου ακμή προκαλείται από προβλήματα ανοσίας και φλεγμονής, αυτή η θεραπεία δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Επιστρέφουν.
Η θεραπεία με κόκκινο φως έχει τη δυνατότητα να ηρεμήσει τη φλεγμονή και αφαιρέστε το κατεστραμμένο σκάφος. Η θεραπεία με φως της ροδόχρου ακμής διερευνάται για τις δυνατότητές της σε μια σειρά από χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες και αυτοάνοσα ζητήματα, στην πραγματικότητα, για αυτόν τον λόγο. 

Θεραπεία με κόκκινο φως για τις ρυτίδες

κόκκινο φως προσώπου
Το RLT μπορεί να είναι σε θέση να αναζωογονήσει το δέρμα. Μπορεί να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ινοβλαστών, την κυκλοφορία του αίματος, τη διέγερση του mRNA και να μειώσει την κυτταρική βλάβη. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Νεότερη, πιο λεία επιδερμίδα, ελπίζουμε! Η θεραπεία με κόκκινο φως θα μπορούσε να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο αντιγήρανσης.

Εχουν αναφερθεί Οφέλη από τη θεραπεία με κόκκινο φως;

Εκτός από αυτούς τους βασικούς τομείς, τι άλλο οφέλη της θεραπείας με κόκκινο φως είναι εκεί?

Όφελος #1 - Επούλωση Πληγών

Πολλά από τα ίδια οφέλη που θα μπορούσαν να το κάνουν ισχυρό στην αντιγήρανση θα βοηθούσαν στην επιτάχυνση της επούλωσης των πληγών. Αυτό έχει τεράστιες δυνατότητες για χειρουργική αποκατάσταση, μείωση ουλής και πολλά άλλα. 

Όφελος #2 - Τριχόπτωση

Η αλωπεκία και η τριχόπτωση είναι δολοφόνος της αυτοπεποίθησης. Το RLT έχει έχει ήδη δείξει κάποιες δυνατότητες, σε συγκεκριμένο εύρος ζώνης, για αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών. 

Όφελος #3 - Μειώστε τη φλεγμονή

Πιθανότατα έχετε σημειώσει ότι η φλεγμονή είναι ένα κοινό νήμα στα καλύτερα θεραπεία με κόκκινο φως δυνατότητες που έχουμε σημειώσει. Η χρόνια φλεγμονή είναι η βασική αιτία πολλών εξουθενωτικών προβλημάτων. Το RLT φαίνεται να έχει σταθερό αντιφλεγμονώδες αποτελέσματα, καθιστώντας αυτό μια πολύ ισχυρή δυνατότητα.

Εισαγωγή στο SolaWave

κόκκινο φως προσώπου
Ήδη σκέφτομαι να δοκιμάσω θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι? SolaWave ενσωματώνει μικρορεύματα, θεραπεία με κόκκινο φως, μασάζ ανύψωσης και θεραπευτική ζεστασιά για να σας προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα και απίστευτη αυτοφροντίδα - όλα σε ένα! Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις αξιοσημείωτες δυνατότητες του κόκκινου φωτός για τον εαυτό σας, γιατί να μην παραλάβετε ένα σήμερα;

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave