μασάζ με κόκκινο φωςμασάζ με κόκκινο φως

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Καλές δονήσεις: μασάζ προσώπου για πιο σφριγηλό δέρμα

από τον Andres Jimenez | 08 Φεβρουαρίου 2022

Δονούμενα εργαλεία μασάζ προσώπου που χρησιμοποιούν δόνηση και μικρορεύμα για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα του μασάζ προσώπου είναι σίγουρα της τάσης, και όλα αυτά χάρη στην αυξημένη κυκλοφορία και τα χημικά σήματα που μπορεί να συμβούν όταν χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις συσκευές στο σώμα σας, οδηγώντας σε προσωρινή γόμωση του δέρματος και μια συνολική ρόδινη λάμψη.

Στη δεκαετία του 1960, Ρώσοι αστροναύτες ανακάλυψαν ότι η άσκηση με αντίσταση ενώ στέκονταν σε μια ταλαντευόμενη πλάκα εξουδετέρωσε σημαντικά τη φυσική φθορά που αντιμετώπισαν στο διάστημα. Μεταγενέστερες μελέτες υποδεικνύουν ότι η προπόνηση με δόνηση, η οποία αναγκάζει τους μύες να συστέλλονται 30-50 φορές το δευτερόλεπτο σε αντίθεση με τη μία έως δύο στην κανονική προπόνηση δύναμης, είχε την ικανότητα να μειώνει την αίσθηση του πόνου τόσο στην επιφάνεια όσο και βαθιά στους μύες και τις αρθρώσεις. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως δονητική αναλγησία, όπου οι συχνότητες δόνησης εμποδίζουν την επικοινωνία των υποδοχέων πόνου και το τέχνασμα ο εγκέφαλος στο να αισθάνεστε λιγότερο πόνο, ήταν μια σημαντική πρόοδος στον χώρο της φυσικοθεραπείας.

μασάζ με κόκκινο φως

Πώς μπορούν λοιπόν αυτές οι καλές δονήσεις να βελτιώσουν τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας; Οι εξελίξεις στην προπόνηση κραδασμών δεν βοήθησαν μόνο τους αθλητές και τους αστροναύτες. μελέτες υποδεικνύουν επίσης ότι η θεραπεία δόνησης μπορεί να είναι ένας θαυματουργός στο μέτωπο της αντιγήρανσης. Όταν η δόνηση χαμηλού επιπέδου εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος του προσώπου σας, μπορεί να προάγει την υγεία ροή του αίματος, οδηγει σε πιο σφριγηλό δέρμα και ρόδινη λάμψη.

Αυτή η τεχνολογία έχει βρεθεί ότι είναι ασφαλής για όλους τους τόνους και τους τύπους δέρματος, αλλά συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας προτού αρχίσετε να την προσθέτετε στην εναλλαγή περιποίησης της επιδερμίδας σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις ή προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν τις υποκείμενες παθήσεις.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave