ορός για χρήση με θεραπεία με κόκκινο φωςορός για χρήση με θεραπεία με κόκκινο φως

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Γιατί ο ορός ενεργοποίησης μας είναι ένα κρίσιμο συστατικό της θεραπείας σας SolaWave

από τον Andres Jimenez | 22 Αυγούστου 2020

Για όσους από εμάς έχουμε εμμονή με την ανάγνωση των ετικετών συστατικών περιποίησης δέρματος, ίσως αναρωτιέστε γιατί οι περισσότερες εταιρείες μικρορεύματος χρεώνουν πολύ για ένα αγώγιμο τζελ που φαίνεται να είναι κατασκευασμένο κυρίως από αλόη βέρα. Στην πραγματικότητα, μια γρήγορη αναζήτηση στο google μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αλόη βέρα από μόνη της είναι ισότιμη αντικατάσταση των αγώγιμων πηκτωμάτων--αλλά αυτή η υπόθεση είναι λίγο λανθασμένη. Ας εξηγήσουμε:

 

Το ιδανικό δομικό στοιχείο για την αγωγιμότητα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υφή και η ενυδάτωση του τζελ αλόης βέρα είναι η ιδανική βάση για κάθε καλό αγώγιμο τζελ. Ωστόσο, παρόλο που η αλόη βέρα έχει επίσης την ικανότητα να μεταφέρει μικρορεύματα, αυτό συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή η αλόη βέρα είναι 99% νερό, ένα φυσικά αγώγιμο υλικό.

ορός για χρήση με θεραπεία με κόκκινο φως
Κάθε αγώγιμο τζελ απαιτεί ένα συμπληρωματικό υλικό (όπως χαλκό, ψευδάργυρο, νάτριο ή οξύ) προκειμένου να κατανεμηθεί σωστά η μικρορεύμα σήματα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας. Αυτό οφείλεται στην παρουσία ηλεκτρολυτών διαλυμένων στο νερό δημιουργεί μια υπερτροφοδοτούμενη διαδρομή για την ηλεκτρική ενέργεια περνώ μέσω. Χωρίς αυτό, το ίδιο το νερό είναι ένας αρκετά κακός αγωγός - έτσι η αλόη βέρα από μόνη της μπορεί να είναι πολύ αδύναμη ως όχημα για να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για θεραπεία με μικρορεύματα.

Αλλά μην ανησυχείτε, η συνοχή της αλόης βέρα εξακολουθεί να αποτελεί ένα ισχυρό λιπαντικό βοηθό που βοηθά τη συσκευή σας μικρορεύματος να γλιστράει ομαλά πάνω από το δέρμα, έτσι ώστε να μην έχει τελειώσει ακόμα!

 

Το SolaWave έχει κάτι για τους λάτρεις της αλόης εκεί έξω

Εδώ στο SolaWave Beauty, αποφασίσαμε να πάρουμε ό,τι αγαπάτε για το σούπερ-τζελ της φύσης και να το ενσωματώσουμε στον δικό μας ορό ενεργοποίησης!

Ο ορός μας δεν μοιάζει σε τίποτα με άλλα αγώγιμα τζελ: είναι οργανικός, ελαφρύς και δεν θα σας κάνει να νιώθετε ότι φοράτε μια κολλώδη μάσκα υπερήχων-τζελ (τρελαίνουμε και μόνο που το σκεφτόμαστε). Με τζελ αλόης βέρα ως βάση, υαλουρονικό οξύ ως ισχυρό αγωγό και εκχύλισμα μπλε τάνσυ ως αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες ενισχυτικό, ο ορός μας ενεργοποίησης είναι ο δικός σας. one-stop-shop για χαρούμενο δέρμα.

Μάθετε περισσότερα για τον ορό ενεργοποίησης μας εδώ.

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave