η καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωποη καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωπο

Ποια προϊόντα περιποίησης είναι τα καλύτερα κατάλληλα για να βοηθήσουν τις ανησυχίες του δέρματός σας; Πάρτε το δικό μας Κουίζ 1 λεπτού για το δέρμα

Θα βοηθήσει η θεραπεία με κόκκινο φως;

από τον Andres Jimenez | 08 Φεβρουαρίου 2022

Είστε έτοιμοι για μερικά μακρινά γεγονότα; Θεραπεία φωτός LED ήταν γεννήθηκε στη NASA όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι πληγές των αστροναυτών επουλώνονταν πολύ πιο αργά στο διάστημα. Το βρήκαν θεραπεία με κόκκινο φως (γνωστός και ως RLT) είναι κάτι περισσότερο από ένα φανταχτερό σόου φωτός. Όταν εφαρμόζεται σε μήκος κύματος 660+ νανόμετρα, έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην επούλωση των πληγών εξαιρετικά γρήγορο λόγω της ικανότητάς του να προάγει την κυκλοφορία του αίματος και να αυξάνει γρήγορα τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. 

η καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωπο

Περαιτέρω μελέτες του RLT συνέχισαν να δείχνουν ότι τα ιατρικά οφέλη της θεραπείας με LED συνέβαιναν επειδή τα μιτοχόνδρια (η δύναμη του κυττάρου) στο δέρμα μπορούν να απορροφήσουν αυτά τα συγκεκριμένα μήκη κύματος φωτός. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα κύτταρα να παράγουν περισσότερη τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), την πηγή ενέργειας για όλα τα κύτταρα, και, με αυτήν την επιπλέον ενέργεια, οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα κύτταρα μπορεί να είναι σε θέση να ανταποκριθούν καλύτερα στη βλάβη και να αναζωογονηθούν.

Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι που η βιομηχανία ομορφιάς είδε αυτά τα εκπληκτικά κυτταρικά αποτελέσματα και θέλησε να δει πώς Θεραπεία με κόκκινο φως LED θα μπορούσε να βοηθήσει κοινά δερματικά προβλήματα. Εξακολουθεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η απάντηση στο τέλειο δέρμα είναι τοποθετημένη τακτοποιημένα σε μια μικροσκοπική λάμπα LED, αλλά τώρα ξέρουμε θεραπεία LED με κόκκινο φως μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο σε ρυτίδες, ροδόχρου ακμή, ακμή, και ψωρίαση, ορισμένες συνθήκες παρουσιάζουν βελτίωση σε μόλις 15 λεπτά χρήσης κόκκινου φωτός LED. 

η καλύτερη θεραπεία με κόκκινο φως για το πρόσωπο

Ενώ τις τελευταίες δεκαετίες έχει παρατηρηθεί μια σημαντική άνοδος στις κλινικά χορηγούμενες διαδικασίες ερυθρού φωτός, μόλις πρόσφατα έγινε ευρέως διαθέσιμο λόγω της προόδου στην ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία LED και θεραπεία με κόκκινο φως στο σπίτι μάσκες προσώπου. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να δοκιμάσετε και ανεξάρτητα από το τι αγοράζετε τελικά, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το RLT για 10-20 λεπτά κάθε μέρα για μερικές εβδομάδες για να έχετε τα πλήρη οφέλη. 

Αυτή η θεραπεία έχει βρεθεί ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τόνους και τους τύπους δέρματος, αλλά φροντίστε να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες και να καταλήξετε σε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας για να καλύψετε τις ανάγκες των συγκεκριμένων ανησυχιών του δέρματος σας. 

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το δέρμα σας με το Solawave; Αποκτήστε την εξατομικευμένη ρουτίνα σας

Μεταμορφώστε το δέρμα σας με το Solawave